3D Printer op school

Een 3D Printer op school!

Tegenwoordig moet alles snel en goedkoop, 3D printen is dan ook de ideale oplossing voor prototyping bij het ontwikkelen van nieuwe producten, het snel repareren zonder afhankelijk te zijn van de levertijd van onderdelen die moeilijk verkrijgbaar zijn en om een idee snel om te zetten naar een tastbaar product, hierdoor is het belangrijk dat scholen inspelen op de actuele wens van bedrijven en de generatie van morgen kennis opdoet van huidige stand van de technologie.

Naast het feit dat het erg leerzaam is om zelf iets te ontwerpen en het een paar uur later in handen te hebben om er vervolgens op door te ontwikkelen is 3D printen ook een erg leuke manier om te ontdekken hoe dergelijke machines werken, 3D printers zitten namelijk ook nog eens vol met interessante elektronica, mechanica, software en human interfaces.

We hebben al meerdere 3D printers mogen installeren op scholen van verschillende niveau's, voor elk niveau is er wel een geschikte 3D printer!
3D printers kunnen zodanig worden aangepast dat er niet (on)bedoeld instellingen en afstellingen kunnen worden beïnvloed zodat de 3D printer voor iedereen te gebruiken is.

Ook geven we hierbij een duidelijk uitleg over het gebruik van de printer en kunnen indien gewenst ook een gastcollege geven.

Wenst u meer informatie, neem dan contact op via ons contactformulier, of stuur ons een e-mail.